Face your beauty

Wist je dat je je witte schoenveters op verschillende manieren kan gebruiken?

Wist je dat je je witte schoenveters op verschillende manieren kan gebruiken?

Geplaatst op

Iedereen doet het steeds meer; recyclen en dingen op een andere manier gebruiken dan eigenlijk bedoeld is. En zo ook met je witte schoenveters in je oude Vans of Converse sneakers.

Witte schoenveters wat kan je er allemaal mee? 

Er verschijnen steeds meer filmpjes en foto’s op social media platformen met uitleg en ideeën hoe je je witte schoenveters op andere manieren kunt gebruiken dan ze in je schoenen te stoppen. Zoals ze gebruiken om je losse broek strakker te maken of gebruik ze als vervanging voor elastiek in je haar.  

Je witte schoenveters eens op een andere manier strikken! 

Strik je schoenen eens op een andere manier dan gewoonlijk kruisend over elkaar heen. Je kunt namelijk mooie patronen rijgen waardoor je schoenen er uniek uit komen te zien! Er zijn verschillende patronen zoals; de ladder, de doubleback, het spinnenweb of de knotted. De ladder zorgt bijvoorbeeld voor een subtiel patroon. Maar hoe strik je je veters nou als ‘de ladder’. Door de linker en de rechter veter door het bovenste oog te krijgen ontstaan er twee verticale lussen. Vervolgens rijg je de rechter veter door de lus van de linkerkant van de schoen en zo ook andersom.

Je witte schoenveters gebruiken om je broek strakker te maken. 

Geen riem? Wat nu! Je broek zit veel te los en dat is absoluut niet fijn. Gelukkig heb je wel schoenveters die je uit de brand helpen. Je kunt namelijk je broek strakker maken met behulp van schoenveters. Trek ze gewoon uit je oude sneakers en je hebt dé oplossing voor een te losse broek. Rijg de veter door twee lussen aan de achterkant van je broek en strik ze zoals je gewoonlijk zou doen als je je schoenen strikt. Trek het zo strak aan zoals je zelf voelt dat fijn zit en maak een strik in de overgebleven veters. Dit valt totaal niet op en het is een handige en goedkope oplossing om je broek strakker te maken. Wil je dat de veter helemaal niet opvalt, steek dan de overgebleven veters terug in je broek. Zo ziet niemand er iets van én zit je broek ook goed zoals je zelf wilt. Al met al ideaal! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden