Een Rolex horloge staat voor luxe. In de rapwereld hebben steeds meer rappers horloges van dit topmerk. Veel rappers laten het dan ook niet na om hun successen te vieren door een Rolex horloge aan te schaffen. Dit stil houden? Nee hoor, er volgt vaak een foto op Instagram waarbij een rapper de show steelt met zijn nieuwe aankoop. In deze blog lees je meer over een aantal rappers in Nederland die in het bezit zijn van een Rolex horloge.

Lil Kleine

Lil Kleine is misschien wel de meest bekende rapper van de afgelopen jaren. Single na single bracht hij uit en er gaat geen week voorbij zonder dat Lil Kleine het nieuws niet haalt. De rapper is onafscheidelijk van zijn gouden Rolex. Op bijna iedere foto die de Lil Kleine zelf post op social media, is de gouden Rolex om zijn pols te zien. Naast deze gouden Rolex Day-Date, waarop je zowel de datum als dag kunt aflezen, heeft de rapper ook nog twee Submariner Date Rolexen. We vermoeden dat Lil Kleine zijn Rolex bezit de komende jaren nog flink gaat uitbreiden.

Ali B

Deze Marokkaanse rapper, platenbaas en tv-persoonlijkheid is in bezit van een Rolex Yacht-Master II in roestvrij staal. Deze variant van Rolex is speciaal gemaakt voor mensen met dure jachten die deelnemen aan bootraces. Met deze Rolex kun je tot de seconde nauwkeurig aftellen totdat de bootrace begint. Dat deze versie ook populair is onder andere mensen, blijkt wel uit het feit dat Ali B deze Rolex heeft aangeschaft.

Josylvio

Rapper Josylvio is in 2018 de meest gestreamde artiest op Spotify. Met nummers als Catch up en Hey Meisje veroverde hij de hitlijsten en werd 2018 het jaar van zijn grote doorbraak. Het afgelopen jaar zal de rapper ongetwijfeld zijn successen hebben gevierd met de aankoop van een nieuwe Rolex. Al werd Josylvio in 2017 al gespot met een Rolex, namelijk de GMT-Master II met zwarte wijzerplaat. Alleen zal dit vast niet de enige Rolex zijn waar Josylvio mee schittert op het podium.

Boef

Ook rapper Boef schittert wekelijks met een luxe Roley Day-Date op het podium. Ja, de Rolex waar ook Lil Kleine graag mee pronkt. Al houdt Boef niet al zijn Rolex aankopen voor zichzelf. Zo was er een tijdje geleden een vlog te zien waarin de rapper een 10-jarige fan een Rolex cadeau gaf. Ook heeft de rapper zijn vriendin laatst verrast met een nieuwe Rolex. Al met al, lijkt rapper Boef een grote fan te zijn van Rolex horloges.