Face your beauty

Tips ter voorbereiding op tattoo verwijdering

Tips ter voorbereiding op tattoo verwijdering

Geplaatst op

Dat klinkt misschien verrassend voor sommige mensen, want laser tattoo verwijdering is een relatief recente industrie, en de technologie is snel geëvolueerd in de afgelopen jaren.

Het is echter een snel veranderende wereld – en het gebied van laser tatoeage verwijdering is cutting edge. Dit artikel zal je een basisbegrip geven over hoe je het proces moet benaderen.

In dit artikel gaan we het hebben over wat u kunt verwachten tijdens de procedure en enkele positieve, bruikbare tips die u kunt gebruiken om uw lichaam en geest er klaar voor te maken.

1. Doe je best om verwachtingen te managen.

Laser tatoeage verwijdering is succesvol – het merendeel van de tijd. Er zijn omstandigheden die dat kunnen veranderen, en soms kan een tatoeage niet helemaal verwijderd worden. In die gevallen zal de tatoeage worden vervaagd tot iets veel minder zichtbaars, maar u zult een afbeelding op uw huid overhouden.

Zorg ervoor dat je een gesprek hebt met je expert voordat je je vastlegt op zelfs de meest geavanceerde tatoeage verwijdering. Elke professionele tatoeageverwijderaar moet je een duidelijk idee kunnen geven van wat je kunt verwachten, en je helpen om je zelfverzekerd en goed geïnformeerd te voelen voordat je aan deze reis begint.

Je moet weten wat het waarschijnlijke resultaat zal zijn, en dan overwegen of de procedure voor jou zal werken. U moet ook vragen om voor en na behandelingen te zien. Zorg ervoor dat u voor-en-na foto’s ziet van de deskundige met wie u praat, niet van de laserfabrikant of gewoon Google-resultaten. De allerbeste en allerergste resultaten ter wereld zijn online te vinden, en dat brede spectrum van effecten zal u niet helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

2. Weet dat de LOKATIE van de tatoeage-inkt en de GROOTTE van de tatoeage van belang zijn.

De plaats op het lichaam beïnvloedt je tatoeage voornamelijk op basis van de vasculaire toevoer en het genezingsvermogen. In wezen betekent dit dat tatoeages die verder van je hart staan moeilijker te verwijderen zijn.

Waarom?

Bloedtoevoer helpt je genezen. Omdat bij de procedure voor het verwijderen van een tatoeage met behulp van een laser je huid wordt behandeld, zal er sprake zijn van enig ongemak en kortetermijnletsel dat moet genezen. Als de tatoeage zich verder van uw hart bevindt, is de bloedtoevoer verminderd en zal de tatoeage langzamer genezen. Dat maakt het moeilijker voor het lymfestelsel van je lichaam om de afgebroken inkt weg te voeren.

Enkel tatoeages, bijvoorbeeld, zijn vrij moeilijk te verwijderen. Ze zijn niet altijd onmogelijk – vraag er dus naar – maar ze zijn wel berucht moeilijk.

De grootte van je tatoeage heeft ook een duidelijk effect. Grotere tatoeages zijn langer te verwijderen.

3. Kleurrijke tatoeages, zelfs blauw- en groentinten kunnen volledig verwijderd worden.

Sinds de komst van laser tatoeage verwijdering, donkere inkt kleuren zoals groen, blauw en sommige roodtinten zijn moeilijk om volledig te verwijderen. Meestal komt dit omdat de vroegere lasers niet de juiste energie golflengte of snelheid hadden om het werk te doen. Deze kleuren zijn vaak wat er overblijft na een reeks van verwijderingsbehandelingen met de vroege Q-Switch lasers. Echter, met de PICO laser technologie, is dit niet langer een probleem. In feite, door te beginnen met een snelle, meer krachtige laser zoals de PICO, wordt de tijd om deze kleuren te verwijderen aanzienlijk verkort – een derde tot de helft van de tijd.

Tip: Tattoo verwijderen Rotterdam | Tattoo No More voor tatoeage weg laseren

4. Professionele tatoeages zijn meestal gemakkelijker te verwijderen dan amateur tatoeages.

Dit verbaast sommige mensen, maar het is waar. Tatoeages van amateurs en “krabbers” zijn vaak veel moeilijker te behandelen. Dit komt omdat professionele tatoeages, zeer gelijkmatig geïnkt zijn, wat de laserbehandeling voorspelbaarder maakt.

Omgekeerd hebben amateurtatoeages een ongelijkmatige verdeling van inkt onder de huid, wat een ernstig obstakel kan zijn. Het is ook gebruikelijker om klein littekenweefsel te vinden op de plaats van amateurtatoeages.

5. Meerdere behandelingen zijn vaak nodig

U zult meerdere behandelingen nodig hebben. U kunt veranderingen na slechts één zitting zien, maar waarschijnlijker, zullen u en uw professionele de verwijderingsleverancier van de lasertatoegering een behandelingsplan uitwerken dat maanden, en zelfs langer overspant. Afhankelijk van uw specifieke tatoeage en de uitdagingen die deze met zich meebrengt, kunnen 5 tot 10 behandelingen nodig zijn.

Hoewel het verwijderen van een tatoeage veel tijd in beslag neemt, kunt u zich voorstellen hoeveel tijd het heeft gekost om uw huid te laten behandelen. Verdeel voor het verwijderen de totale tijd in stappen van 15 minuten en het komt op hetzelfde neer als de tijd die nodig was om de inkt aan te brengen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden