Face your beauty

Kleed uw beautypraktijk leuk aan: hier vindt u 4 tips

Kleed uw beautypraktijk leuk aan: hier vindt u 4 tips

Geplaatst op

Als je gaat starten met een beautysalon of als je schoonheidssalon aan een make-over toe is dan heb je alle gelegenheid om een compleet nieuwe inrichting te realiseren. Uiteraard houd je rekening met de hygiëne net als met het comfort en het schoonmaakgemak. Daarnaast is het belangrijk om op de uitstraling en sfeer te letten. Zo heb je onder meer de mogelijkheid om beton ciré toe te passen om een luxe look te creëren. Er zijn wat dat betreft nog veel meer tips om je beautypraktijk leuk aan te kleden en welke dat zijn ontdek je hier.

1. Creëer een luxe en warme uitstraling

Het is belangrijk dat klanten die in een beautypraktijk komen voor een behandeling zich comfortabel en ontspannen voelen. Het is daarom belangrijk om een bepaalde sfeer te creëren en een luxe en warme uitstraling past natuurlijk perfect bij de dienstverlening van een beautypraktijk.

2. Kies voor stijlvolle decoratie

Een beautypraktijk hoeft natuurlijk niet klinisch wit te worden uitgevoerd als je geen medische schoonheidsbehandelingen verricht. Je beautypraktijk leent zich dan perfect om een fijne sfeer te realiseren door voor stijlvolle decoratie te kiezen. Bijvoorbeeld aan de wand, maar ook op de vloer, zoals door een grote plant neer te zetten.

3. Begin bij de basis

Bij het vernieuwen of voor de eerste keer inrichten van je beautypraktijk is het belangrijk om bij de basis te beginnen. De leuke aankleding start wat dat betreft bij de keuze voor een vloer. Je kan voor een sierlijke grindvloer kiezen, maar ook voor een comfortabele PU gietvloer in een kleur naar keuze.

4. Plaats sfeervolle en praktische verlichting

De verlichting in je beautypraktijk speelt een belangrijke rol. Niet alleen qua sfeerbepaler, maar ook als functionele werkverlichting. Het is uiteraard ideaal om voor een combinatie van beide soorten verlichting te kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden