Face your beauty

Ideeën voor een leuke piercing

Ideeën voor een leuke piercing

Geplaatst op

Dagelijks worden in ons land tientallen piercings gezet. Het voordeel van een piercing is dat je kunt afwisselen met piercings. Echter blijft de plek altijd hetzelfde, dus daar moet je vooraf goed over nadenken. In dit blog zul je een aantal leuke ideeën lezen over waar je een piercing kan zetten. Dit zijn plekken die populair en minder populair zijn.

De neuspiercing

De neuspiercing werd zeer populair nadat Miley Cyrus in 2015 een neuspiercing liet zetten. Duizenden meisjes wereldwijd werden verleid tot het zetten van een neuspiercing nadat hun superster er ook een had laten zetten. De neuspiercing is altijd al één van de populairste piercings geweest.

Populairste piercing

De oor piercing is lange tijd al de populairste piercing wereldwijd. Dagelijks zetten veel mensen een piercing in de oren. Dit kan een oorbel zijn maar deze ringen kunnen eigenlijk overal aan de buitenkant van het oor worden geplaatst. Vooral onder vrouwen is het plaatsen van meerdere oor piercings erg populair. De laatste jaren is er ook een trend ontstaan rond het zetten van stretchers. Dit zijn piercings die ervoor zorgen dat het piercing gat groter wordt en blijft.

De tepelpiercing

Onder de wat extreme mensen onder ons is dit een hele populaire piercing. Niets ordinair maar gewoon een prachtig sieraad vinden zij. Toch zijn er veel mensen die niet houden van dit soort piercings. Het gaat natuurlijk om de tepelpiercing. Voor veel mensen is die een piercing die alleen de partner te zien krijgt en voor meer genot kan zorgen tijdens de liefdesdaad.

Piercings in en om de mond

Tongpiercings zijn anno nu een stuk minder populair dan in de 90’s. Toen was de tongpiercing zeer populair. Waarom deze piercing minder populair wordt is niet te zeggen. Vooral omdat piercings en tattoos tegenwoordig veel meer geaccepteerd worden.

Gerelateerde berichten

De stralende wereld van zonnestudio’s: een oase van licht en warmte

Zonnestudio’s zijn een toevluchtsoord voor liefhebbers van een zongebruinde huid, vooral in regio’s waar de zon zich maar zelden laat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden