Face your beauty

Hoe krijg je die stralende, prachtige glimlach?

Hoe krijg je die stralende, prachtige glimlach?

Geplaatst op

Onze samenleving hecht veel waarde aan esthetische perfectie. Natuurlijk is perfectie niet te bereiken, het gaat dan om een cosmetische perfectie die vooral gewaardeerd wordt op basis van de toetssteen, te vinden in Amerika, namelijk Hollywood en de filmindustrie waarin acteurs met buitengewoon knappe uiterlijkheden een belangrijke rol spelen. Veel van deze persoonlijkheden hebben de nodige cosmetische behandelingen laten doen. In deze blog gaan we een aantal uitleggen, zodat je weet wat je kan doen om ook die million dollar smile te krijgen!

Tanden bleken

Een van de belangrijkste dingen voor acteurs en tv persoonlijkheden is een stralende glimlach. Deze kun je krijgen door je tanden te bleken. Dit is een behandeling die al enige jaren populair is en steeds meer mainstream geworden is. Er zijn twee mogelijkheden om je tanden te bleken, één bij de tandarts of twee bij jezelf thuis. We raden de eerste aan omdat je dan in een gecontroleerde omgeving zit. Als er dan eens iets gebeurt, dan weet je zeker dat er iemand is die je kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan problemen met je tandvlees. Als je het op een goede manier laat doen, dan hoef je geen complicaties te verwachten van een bleekbehandeling.

Beugel

Beugel is gemakkelijk gezet door de experts en heeft door de jaren heen bewezen goede resultaten te kunnen brengen voor mensen die scheve tanden hebben. Dit is niet per se een Hollywood ideaal en kan dentale problemen met zich mee brengen, zoals tandbederf en tandvleesproblemen. Maak dus snel een afspraak met de tandarts, zodat hij kan kijken wat er nodig is voor jou. Er zijn ook beugels die achter de tanden gezet worden waardoor je wel kunt profiteren van de werkzaamheid, maar niet openlijk ermee rond hoeft te lopen. 

Facings

Wanneer je facings zetten weet je zeker dat je $ 1.000.000 smile krijgt. Hoe zit het precies? Het gaat hier om schildjes die op maat van je tanden gemaakt worden. Het gebruikte materiaal hiervoor is composiet of porselein. Twee sterke materialen, waarvan de tweede goedkoper is dan de eerste. Composiet is ook makkelijker te plaatsen dan porselein. Facings gaan zo’n 15 jaar mee. Laat je inspireren door tandarts amsterdam west, deze dentale experts kunnen je helpen die sterren glimlach te krijgen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden