Face your beauty

De beste methode om vet te verbranden

De beste methode om vet te verbranden

Geplaatst op

Iedereen worstelt wel eens met zijn of haar gewicht. Het internet staat vol met behandelingen en methoden om vet te verbranden, maar wat is nou dan toch de beste manier? In deze blog geven we je advies.

Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse? Cryolipolyse is een behandeling waarbij je zonder chirurgische ingreep vet kan verliezen. Dit klinkt magisch en onwaarschijnlijk maar ik zal je uitleggen hoe het werkt. Vet is een bouwstof én brandstof van onze lichaamscellen. Daarnaast beschermt het je tegen de kou en tegen schade van buitenaf: een natuurlijke beschermlaag dus. Maar helaas is het ook erg makkelijk om te veel vet op te slaan waardoor we ons droomlichaam vaarwel kunnen zeggen. Althans, dat was voor cryolipolyse. Cryolipolyse wordt ook wel coolsculpting genoemd. Als het ware boetseer je jouw lichaam. De vetcellen onder de huid worden bevroren door een speciale techniek. Vervolgens sterven deze cellen af en kan het lichaam de afgestorven cellen op een natuurlijke wijze afvoeren. Dit is ideaal voor de probleem plekken op het lichaam zoals de “love handles”.

De harde waarheid

Cryolipolyse is een top behandeling waar veel goede reviews aan gebonden zijn. Toch is er ook een negatieve kant. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel mensen als een jojo effect juist vetter worden. Hoe dit komt is nog niet helemaal duidelijk. Of het komt omdat mensen zien dat ze slank zijn en daarom maar denken juist meer te kunnen eten. Of dat ze denken altijd maar weer een cryolipolyse te doen als ze “te dik” worden: het gevoel een vangnet te hebben. De harde waarheid is dat de allerbeste “behandeling” om vet te verbranden een goed dieet en genoeg beweging is. We hebben allemaal een lichaam dat voedsel omzet in vet en energie. Maar omdat voedsel tegenwoordig zo ontzettend makkelijk te verkrijgen is, eten we in principe te veel. Combineer dit met een zittend beroep, en je calorie inname overstijgt je dagelijkse behoefte dag in en dag uit. Wil je dus je leven lang goed in je vel zitten en op een gezond gewicht zitten, dan zul je toch echt kritisch naar je dieet moeten kijken en hoeveel je beweegt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden