Face your beauty

Botox in de strijd tegen zweet

Botox in de strijd tegen zweet

Geplaatst op

Iedereen zweet, de een net wat meer dan de ander. Maar er zijn mensen die last hebben van overmatig zweten. In dit geval kan het zijn dat je veel last hebt van het zweten en hier graag wat aan zou willen doen. Sommige mensen belemmert het zelfs in hun sociale omgang, daarom hebben wij wat tips op een rij gezet die je kunnen helpen.

Botox tegen zweet

Veel mensen weten het niet, en je hebt er waarschijnlijk ook nog niet van gehoord, maar steeds vaker wordt een botoxbehandeling gedaan om overmatig zweten tegen te gaan. Bij Botox denken mensen al snel aan de lippen en de mond als behandelzones, maar deze behandeling kan jou dus ook helpen tegen overmatig zweten.

De behandeling

Tijdens de botoxbehandeling wordt de zenuw die de zweetklier aanstuurt geblokkeerd. Hierdoor kunnen de zweetklieren geen zweet meer produceren, bijvoorbeeld in de handpalmen of onder de oksels. Wil je meer weten over een behandeling met Botox, neem dan even contact op met Botox Centrum Amsterdam. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten, voordat je de behandeling ondergaat krijg je eerst een consult. Tijdens dit consult bespreekt je met de arts de mogelijkheden die de behandeling biedt. Een behandeling met Botox is mogelijk voor de oksels, handpalmen, voetzolen en in het voorhoofd.

Extra tips tegen overmatig zweten

Het kan natuurlijk zijn dat je om bepaalde redenen geen botoxbehandeling wilt. Als alternatief voor de behandeling hebben wij nog wat tips voor je op een rij gezet:

  • Was je regelmatig, desnoods extra op de plekken waar je zweet
  • Laat je oksels altijd goed drogen
  • Doe altijd een schoon bovenstuk aan, iedere dag
  • Draag een T-shirt van katoen onder je kleding, katoen voorkomt geur en plekken

Het is natuurlijk altijd belangrijk een goede anti-transparant deodorant te gebruiken, daarnaast is het zeker niet slim om pittig te eten.

Gerelateerde berichten

Nagelstyliste worden? Dit is waarom een goede opleiding nagelstyling belangrijk is

Is een baan in de beautybranche jouw allergrootste droom en is de keuze gevallen op nagelstyling? Het nagelvak is verslavend en biedt veel...

Lees meer

4 tips voordat je begint aan laserontharing

Voor het starten van een laserontharing behandeling zijn er een paar dingen die iedereen moet weten. We hebben een aantal punten opgesomd die je moet...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden