Face your beauty

Borstvergroting met ronde of anatomische implantaten

Borstvergroting met ronde of anatomische implantaten

Geplaatst op

Bijna iedere vrouw is wel ontevreden over een specifiek deel van haar lichaam. De borsten zijn hierbij een veelvoorkomend punt van schaamte. De ene borst kleiner dan de ander of de borsten te klein zijn: je kunt er wat aan laten doen. De behandeling voor een borstvergroting is de laatste jaren steeds veiliger geworden, hierdoor zien we ook een toename in het aantal vrouwen wat hiervoor kiest. Ben je benieuwd of het iets voor jou is? Lees hieronder hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Naar de plastisch chirurg voor een consult

Allereerst ga je langs voor een consult bij een plastisch chirurg. Tijdens dit consult neemt de chirurg met je door hoe de borsten er nu uitzien en wat het gewenste resultaat is. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een 3D consult, zodat goed inzichtelijk is hoe het verwachte eindresultaat eruit zal zien. De plastisch chirurg voert deze behandeling regelmatig uit en kan je persoonlijk advies geven over de vorm en het formaat te plaatsen implantaten.

Ronde protheses

De ronde borstprotheses zijn gemaakt van soepele gel. Hiervan krijgen de borsten een voller en ronder aangezicht. Het voordeel hiervan is dat er eenvoudig een vol decolleté kan worden gecreëerd. Bij slanke mensen kunnen er hierbij echter plooien van de prothese zichtbaar zijn.

Anatomische protheses

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van anatomische implantaten. De vorm van deze implantaten is druppelvormig, zoals borsten van nature ook hebben. Bij het ouder worden kunnen de vergrootte borsten ook iets gaan hangen door afnemende huidelasticiteit. Het voordeel van deze prothese is de natuurlijke uitstraling, de correctie valt met deze implantaten over het algemeen minder op.

De behandeling

De operatie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Als de narcose is ingewerkt zal de plastisch chirurg de implantaten gaan plaatsen. Hierbij wordt een zo klein mogelijke insnede gemaakt om het litteken zo klein mogelijk te houden.

Zodra je wakker wordt zul je mogelijk wat druk op de borsten voelen. Dit komt doordat de huid in eerste instantie te strak is voor de grootte van de borsten. Na verloop van tijd zal deze druk langzaam afnemen.

Gerelateerde berichten

De stralende wereld van zonnestudio’s: een oase van licht en warmte

Zonnestudio’s zijn een toevluchtsoord voor liefhebbers van een zongebruinde huid, vooral in regio’s waar de zon zich maar zelden laat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden