Face your beauty

4 dingen die je moet weten over ooglidcorrecties

4 dingen die je moet weten over ooglidcorrecties

Geplaatst op

Een ooglidcorrectie is een steeds populairder wordende cosmetische ingreep. Het doel ervan is om op een eenvoudige manier overmatige huid bij de ogen te laten verwijderen. Er zijn verschillende dingen die je moet weten wanneer je een ooglidcorrectie ondergaat. Of het nu gaat om een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie; hier zijn 4 dingen die je moet weten.

Geen grote ingreep

Zowel een bovenooglidcorrectie als een onderooglidcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep. Alles gebeurt onder een lokale verdoving en er zijn maar een paar hele kleine sneden nodig om het gewenste resultaat te realiseren. Na de behandeling worden de oogleden gekoeld met ijs om ervoor te zorgen dat de oogleden niet teveel zwellen.

Erg effectief

De resultaten van de ingreep is erg duidelijk te zien. Binnen een half uur kan de behandeling voltooid zijn en is doorgaans volledig pijnloos. Na een ooglidcorrectie zul je versteld staan van het resultaat! Je zult er direct jonger en opgewekter uitzien. Doordat de overmatige huidplooien en het vetweefsel worden verwijderd, krijg je een jeugdigere uitstraling.

Even geduld

Het kan even duren voordat het resultaat zichtbaar is. Wanneer je een operatie ondergaat, groot of klein, dan heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen. Dat geldt ook voor een ooglidcorrectie. De huid zal even wat opgezwollen zin en misschien ook wat pijn doen. Dit verbetert echter na een paar dagen al en na een paar weken of maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Tijdelijk effect

Een van de voordelen van een ooglidcorrectie is dat de effecten tijdelijk zijn. Dit betekent dus dat als je toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat, dat je hier niet de rest van je leven mee zit. Na een paar jaar zien je ogen er weer uit als voorheen.

Let erop dat je altijd goed geïnformeerd wordt door artikelen en door de behandelend arts. Je mag een medische keuze nooit maken op basis van onvolledige informatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden