Face your beauty

3 veel gestelde vragen over injectables en botox

3 veel gestelde vragen over injectables en botox

Geplaatst op

Botox is een merknaam, maar is ook een veelgebruikte naam geworden die een hele productcategorie van injectables omvat die de dynamische rimpels van het bovengezicht ontspannen. Als het goed wordt toegediend, laten de resultaten het gezicht verfrist, ontspannen, gladder en stralender achter.

Wat kun je verwachten van een injectables behandeling?

Je arts zal de rimpels rond je ogen analyseren als je lacht, tussen je wenkbrauwen als je fronst en op je voorhoofd als je je wenkbrauwen optilt. De rimpels die ontstaan bij beweging van de onderliggende spieren worden dynamische rimpels genoemd. Injectables werken door het verzachten van de samentrekking van de onderliggende spieren en het verminderen van de bovenliggende rimpels. Al deze spieren werken in harmonie, dus het is erg belangrijk om een ervaren cosmetisch specialist uit te kiezen die de onderliggende anatomie en natuurlijke bewegingen van het gezicht kent. In de meeste gevallen kunnen injectables gelijktijdig met je eerste consultatie worden uitgevoerd. Soms is het nodig om een tweede afspraak in te plannen.

Waar worden injectables toegepast?

Injectables worden vaak toegepast op de rimpels van de kraaienpootjes aan de zijkanten van de ogen bij het glimlachen of fronsen, op de verticale lijnen tussen de wenkbrauwen bij het loensen.

Hoe lang blijft het resultaat van de injectables zichtbaar?

Botox Cosmetic begint ongeveer drie tot vijf dagen na de injecties te werken. Dus als je direct na thuiskomst in de spiegel kijkt, zul je geen verschil merken. Echter, na een paar dagen zal je merken dat de rimpels verzachten. De effecten duren ongeveer drie tot vijf maanden. De meeste patiënten komen om de vier maanden terug voor herhaalde behandelingen. Het is belangrijk om je volgende behandeling te hebben voordat het effect afneemt, zodat je de gunstige effecten van stressreductie in de huid niet verliest.

Gerelateerde berichten

Nagelstyliste worden? Dit is waarom een goede opleiding nagelstyling belangrijk is

Is een baan in de beautybranche jouw allergrootste droom en is de keuze gevallen op nagelstyling? Het nagelvak is verslavend en biedt veel...

Lees meer

Botox in de strijd tegen zweet

Iedereen zweet, de een net wat meer dan de ander. Maar er zijn mensen die last hebben van overmatig zweten. In dit geval kan het zijn dat je veel...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden